Velkommen hos Saksøbing Boligselskab

Om os


I naturskønne omgivelser med både vand og land inden for rækkevidde har Sakskøbing Boligselskab i mere end 60 år udlejet boliger til både unge og børnefamilier. Vores godt 600 lejeboliger er beliggende i Sakskøbing, Radsted og Guldborg, der alle har gode faciliteter, indkøbsmuligheder og transport tæt på.

Et stærkt fællesskab


Hos Sakskøbing Boligselskab værner vi om det sociale liv og det stærke fællesskab på tværs af afdelinger. Hvert år afholdes der flere fællesarrangementer såsom sommerfest, petanqueturnering, fællesspisning og fastelavnsfest, hvor det er muligt at møde sine naboer og nyde det hyggelige samvær i selskabets festlokaler.

En del af udviklingen


Hver dag arbejder vi for, at Sakskøbing Boligselskab skal være det bedste sted at bo, og derfor vil vi være med til at sætte vores præg på fremtiden. Derfor er boligselskabet også med, når der diskuteres byudvikling og helhedsplaner i Sakskøbing by, for på den måde kan vi være med til at gøre byen attraktiv og skabe muligheder for vores beboere.

Derudover er vi ogse en del af den grønne udvikling, hvor vi med vores miljøbevidste tiltag som solceller og varmepumper bidrager til et mere bæredygtigt
CO2-aftryk.

Det kan du læse mere om vores brochure, lige her.

Mød Personalet


Alle vores 15 afdelinger har egen vicevært.
Som beboer i Sakskøbing Boligselskab skal du føle dig tryg, når du er hjemme. Vores altid dygtige og hjælpsomme personale bidrager til, at alle vores afdelinger altid er sikre og velholdte. De tager siger af den daglige drift i afdelingerne, holder de grønne områder og hjælper beboerne, hvis låsen driller, eller emhætten skal skiftes. Kort sagt er personalet med til at få det hele til at fungere. så du blot skal koncentrere dig om at nyde din bolig.
 

Sakskøbing by
Guldborgsund Kommune

"Sakskøbing, der er kendt for sit smilende vandtårn, ligger smukt i bunden af Sakskøbing Fjord. Udover et hyggeligt bymiljø, er det også her du kan opleve Sydhavsøernes Frugtfestival og Hotel Saxkjøbing, hvor kokken Claus Meyers madfilosofi gennemsyrer menukortet. Lidt udenfor byen kan du besøgeKrenkerup Bryggeriog smage deres prisbelønnede øl." -


læs mere her

https://www.visitlolland-falster.dk/turist/highlights/sakskobing

Sakskøbing er en købstad og stationsby på det nordøstlige Lolland med 4.595 indbyggere, beliggende i Guldborgsund Kommune under Region Sjælland. Byen befinder sig på begge sider af en smal fjordpassage i Sakskøbing Fjord, der mod nordvest munder ud i Smålandsfarvandet og mod sydøst løber sammen med Sakskøbing Å.Vuggestue 0-2 år

3.681 kr./md.

Dagpleje 0-2 år

3.031 kr./md.

Børnehave 3-5 år

1.886 kr./md

Kommuneskat
25,8 %

Lokalområdet


Med en god placering i og omkring Sakskøbing by, har alle vores afdelinger gode faciliteter tæt på. Her findes både indkøbsmuligheder , offentlig transport, skoler og daginstitutioner.

Derudover er afdelingerne både placeret tæt på motorvej, så man nemt og hurtigt kan komme rundt i landet, og tæt på naturskønne områder, så man kan komme ud og nyde den friske luft.

Læs mere i vores brochure


Sakskøbing Boligselskab har meget at byde på. Du kan læse meget mere om nye projekter, vores personale, og meget mere i vores helt egen brochure.

Skulle der ske anledning til spørgsmål og interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

På gensyn i Sakskøbing Boligselskab.